Huh mikä helle! Ja tietysti treenipäivänä. Meinasin jo heittää hanskat tiskiin ja olla menemättä koko treeneihin, mutta onneksi kuitenkin lähdin.

Treeni oli muuten sujuva, mutta heti aloitus oli neljän aidan sykkyrä. Ajattelin, että Laku ei tee mitään sillä helteellä, kun muutenkin liikkuminen viime kerralla oli todella verkkaista. Mutta osaa se nähtävästi yllättäkin. Nimittäin Laku puhkui ja puhisi intoa. Nyt pystyttiin ottaa toistojakin useampi, eikä Laku siltikään mennyt missään vaiheessa tahmeaksi.

Sykkyrän jälkeen oli A-este, kaksi aitaa ja kurvi pussiin. A:ta pääsi harjoittelemaan kivasti lujasta vauhdista ja joka kerta Laku otti kontaktin ihan hyvin. Hieman hitaasti se tulee alas asti, mutta pääasia ettei se rynnistä suoraa läpi.

Viimeiseksi treenasimme aivan suoraa pätkää: aita, aita, Aa, aita ja 180 asteen kurvi kepeille. Tässäkään ei ollut sen kummempia ongelmia. Oma ohjauslinja pitäisi vaan saada selkeämmäksi, jolla saisi ylimääräisiä mutkia pois.

En tiedä onko tuossa Lakun liikkumisessa/liikkumattomuudessa syynä Vekun läsnäolo kentällä. Aina kun Vekku on mukana, niin Laku tekee hyvin töitä. Viimeksi kun Vekku ei ollut, niin Laku oli tosi tahmea, eikä sitä olisi ollenkaan huvittanut koko agi. Oli syy mikä tahansa niin tähän päivään olen kyllä tyytyväinen! :)